Hozzávalók /1 adag
- ¼ kis db karfiol
- ¼ brokkoli
- 1/4 kávéskanál só
- 1/4 ek olívaolaj
- 2 /4ek balzsamecet
- bazsalikom ízlés szerint
- őrölt bors ízlés szerint
Elkészítés
A zöldségeket megmossuk, és kisebb darabokra szedjük, majd 2-3 percet főzzük sós vízben.
Ezután leszűrjük, majd egy tűzálló üvegtálba pakoljuk a zöldségeket.
Meglocsoljuk olívaolajjal, balzsamecettel, majd a fűszerekkel ízesítjük.
Jól keverjük át, majd 180 fokra előmelegített sütőben süssük 25-30 percet.
Ha átsült és megpirult a teteje, már tálalhatjuk is.
Az ételt készítheti illetve kiegészítheti a Slimpack étrendben megengedett bármilyen egyéb zöldséggel is.
1. fázisban engedélyezett zöldségek
2. fázisban engedélyezett zöldségek
3. fázisban engedélyezett zöldségek